23.12.2014

#23 - One day until christmas


Nyt tulee vähän pitempi kuulumis postaus, kun mulla on nyt tässä parin viikon aikana kerääntynyt ihan mukava määrä kuvia, joita en ole tänne laittanut. Joten päätinkin tehdä sen nytten ja samalla vähän kertoa mun kuulumisista.


Tämän kuvan mä otin kun käytiin Roosan kanssa katsomassa uusin Hobitti elokuva ensi-illassa. Mielestäni elokuva oli hyvä vaikkakin olen kuullut muitakin mielipiteitä. Odotan innolla sit kun se tulee elokuvista ulos koska silloin haluan pitää Hobitti ja LOTR elokuvamaratoonin!

Oon myös tuttuun tapaan juhlinut jonkun verran. Koska hei, kerranhan me vain eletään? :-) Yllä olevat kuvat on napattu Roopen ja Henrin tupareilta. Ilta oli yks onnistuneimmista vähään aikaan! Ensin oleiltiin heidän kämpillä Espoossa jonka jälkeen lähdettiin vielä jatkoille. Oli  ihan huisia bailata niinkin ison porukan kanssa. Toivottavasti otetaan pian uusiks!

Eniten mun aika on opunnut kouluun ja sen ympärillä pyöriviin asioihin. Mikä on varmaan suuri syy tähän mun uupumukseen ja stressiin. Koko ajan väsyttää ja vähän poissaoleva fiilis. Ihan hyvä että jos nyt lomalla sais nukuttua kaikki univelat pois! Tenttaan yhden matikka kurssin joten mulla menee aika iso osa mun lomasta siihen.. Keväällä onkin sitten jo kirjoitukset ja sen jälkeen pääsykokeet. Yikes!

Niinkuin aina meilläkin oli taas joulukirkko ja tällä kertaa se osui lucian päivälle joten saatiin nähdä söpö pieni esityskin kirkossa. Tänä vuonna ei tosin oltu samassa kirkossa kuin aikaisempina vuosina vaan Johanneksen kirkossa. En ollut ennen käynyt siellä mutta kyllähän se hieno oli.

Viime Perjantai oli täynnä ihania hetkiä. Ensiksi mentiin Karinin siskon kämpälle tyttöjen kanssa, jossa valmistauduttiin koulun joulujuhlia varten. Oltiin kans päätetty että tänä vuonna pidetään Secret santa. Kaikki ovat varmaan kuulleet tästä, mutta selveentääkseni niin me siis oltiin arvottu jokaiselle yksi henkilö kenelle antaa lahjan. Näin jokainen sai jotain ja samalla säästyi rahaa!


Illemmalla olikin sitten joulujuhlien vuoro. Illan kruunasi, kun saatiin perinteen mukaan nähdä ykkösten musiikkilinjalaisten esittämä, jouluaiheinen musikaali! Tämän jälkeen ihmiset toivottivat toisilleen hyvät joulut ja alkoivat valuamaan muualle. Meillä nokka suuntasikin kohti Splizzeriaa. Oli kyllä mielestäni hyvä paikka  ja herkullista ruokaa. Suosittelen kaikkia pizzojen ja salaattien ystäviä käymää!. Syötyämme jatkettiinkin sitten viihteelle ja siinä se yö sitten vierähtikin.


Eilen sain vihdoinkin otettuani itseäni niskastani kiinni ja päätin siivota mun huoneen ja samalla ripustelin jouluvaloja ja koristeia. Tuli kyllä mielestäni tosi kivan näköistä. On se kummaa miten noinkin pienet valot ja koristeet voi saada aikaan niin erillaisen tunnelman.


Huomenna se onkin jo sitten jouluaatta! Onko täällä ketään yhtä innokkaita kuin minä? Olen itse lähdössä viettämään sitä Turkuun. Toivottavasti sielläkin olisi lunta, ainakin täällä sitä alkaa olee jo vaikka kuinka paljon. Mitäs teidän joulusuunnitelmia teillä on luvassa?

Noh eiköhän siinä ollut jo ihan tarpeeksi pitkä postaus, propsit niille ketkä jaksoivat lukea! :-)

Janica

2 kommenttia: