12.1.2016

Malta shopping haul

Vihdoinkin pääsen esittelemään teille mun ostoksiani Maltalta! Otin nämä kuvat jo pari viikkoa sitten mutta ne oli vahingossa unohtuneet.. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Shoppailtiin aika paljon Maltalla ja suuri osa joululahjoista tulikin hankittua reissulta. Onneksi mukaan tarttui myös pari kivaa juttua itselleni. 



Törmättiin yks päivä ihan vahingossa pieneen kosmetiikkakauppaan nimelta Flormar, josta mukaan tarttui huulipuna, huulikiilto ja luomiväri. Hinnat olivat kaupassa aika edulliset ja nämä tuotteet ovat osottautuneet yllättävän hyviksi! Varsinkin tota huulipuuna on tullut käytettyä aika paljon.

Löysin kaksi suloista koristetyynyä New lookista ja hauskan textitaulun Nextiltä. Nämä kaikki tavarat päätyivätkin makuuhuoneeseeni.


New lookista löytyi myös hyvin pehmeä ja aika räväkän värinen kylpytakki, sekä ihana pieni pörröinen avaimenperä. 

Olen jo kauan etsinyt tämän tyylistä laukkua ja vihdoin sellainen löytyi Stradivariukselta!

Topshop on jo pitkään ollut yksi mun lempikaupoista, tällä kertaa löysin sieltä makeet puhelinkuoret ja ihanan pirtsakkaat alushousut!

Mitäs piditte ostoksista? Löytyykö suosikkia?

Janica

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Mun lemppari on ehdottomasti toi pörröavaimenperä, sellaisen haluaisin itsekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Niitä on nyt onneksi alkanut näkemään aika monissa kaupoissa joten löydät varmasti myös itsellesi sellaisen!

      Poista