18.8.2013

Weekend festival

Aivan mahtavat kaksi päivää takana! Yleis fiilis Weekend festivaalissa oli ihana ja esitykset aivan huikeet. Mulla on ääni ihan lähtenyt, jalkoja jomottaa ja taisin mä jonkun flunssa pöpönkin sieltä saada, mutta oli se sen arvoista. 


Perjantaina nähtiin pääosissa Far east movement, Example sekä Calvin Harris. (Ja tietenkin muitakin niinkuin Justimusfilms ja ihana sympaattinen Redrama) Tosin nuo kolme ainoastaan ihan alusta loppuun saakka. Kaikki esiintyjät olivat hyviä ja oltiin onnekkaita kun päästiin ihan eteen Calvin Harrissiin. Jälkeenpäin saatiin kuulla että teltta oli täyttnyt jo pari tuntia ennen esityksen alkua. Kyllä se kahden tunnin odotus siellä maassa, hyvin ahtaasti ja epämukavasti istuen kannatti! Examplessa meillä oli hauska porukka brittiläisiä meidän vieressämme, kenen kanssa tuli sitten tanssittua ja he innostuivat kans laulamaan mun paidastani...:---D Ainoa mikä jäi harmittamaan, oli kun hukkasin yhden mun lempi paidoista, joka on varmaankin tipahtanut mun repusta, yh... Mutta kyllä siinä kävi hyväkin tuuri kun löysin 90euroa maasta!


Lauantaina jaksettiin raahautua paikan päälle Thai-buffetin kautta vasta neljäksi. Me kerettiinkin justiinsa hyvin Innan konserttiin. Ja ah Inna, joku jonka olen aina halunnut nähdä! Innan hento olemus kuitenkin yllätti mut, kun olin kuvitellut ett se ois sellanen tosi "pahis", mutta hän osottautuikin hyvin herttaiseksi ihmiseksi.

Oli ihanaa päästä tänä samana päivänä näkemään Hannaa (Joensuusta) monen vuoden jälkeen. Kenen kanssa sitten mentiinkin David Guettan konsertille. Ja wow! Siis se fiilis siellä oli jotain aivan uskomatonta, jota en voi edes sanoin kuvailla. Kaikki muut ketkä oli paikan päällä tietävät mistä puhun. Päätettiin lähteä jo heti Guetan jälkeen poispäin kun tiedettiin ettei muualle tule enää mahtumaan, mutta oli hyvä lopettaa mahtava festivaali niin hyvissä tunnelmissa. :-)


Tänään käytiin vielä kahvilassa ennen kuin Hannan ja Antin piti suunnata takaisin kotiin Joensuuhun.

Janica

6 kommenttia: