14.8.2013

Back in school

Ensiksi haluaisin vähän marista tosta meidän ihanasta Suomalaisesta säästämme. Siis mistä ihmeestä syksy ihan ykskaks ilmestyi? Pari päivää sitten oli vielä aurinkoista ja täydellinen kesä sää, mutta nytten on vain harmaata ja vettä tulee kuin saavista kaadettaisiin. Noh ei auta muu kuin kaivaa vähän lämpimämmät vaatteet esille ja toivoa että hyvät ilmat tulisivat takaisin edes yhdeksi kerraksi vielä..

Koulutkin alkoivat jo ja sitä edeltävänä yönä abit nukkuivat koulun pihalla teltoissa, tällainen vanha perinne meidän koulussamme. Ja vaikka minä ja Miranda ei ollakkaan abeja niin meidätkin kutsuttiin, onhan ne meidän entisiä vuosilaisia. Oli kaiken kaikkiaan todella mukava ilta ja ihana nähdä kaikkia taas. En kuitenkaan jaksanut sinne ihan koko yöksi jäädä, niinpä lähdinki sitten kotia päin joskus keskiyön jälkeen. Jotenkin se oma sänky kutkutti enemmän kuin sade ja ukkos-säällä teltoissa nukkuminen :--D.

Mulla onkin nytten jällen kerran paljon uusia ihmisiä kehen pitäisi tutustua kun tuli aloitettua kakkos luokka vuotta nuorempien kanssa. Ja tähän asti en voi muuta sano kuin positiivista siitä porukasta! Tajusinkin tässä miten paljon olen ikävöinyt meidän kouluamme vuoden poissaoloni ajan.


Ensimmäisen koulupäivän jälkeen käytiin Andrén ja Mirandan kanssa kahvilassa rupattelemassa niitä näitä mistä mulle tuli jotenkin tosi syksyinen fiilis! Myöhemmin sinä päivänä Emppu tuli vielä käväsemään meillä pikaisesti chillailemassa ja räpsästiin parit kuvat samalla.


Viikonloppuna olisikin weekend festivaalin vuoro, onko täällä ketään muita menijöitä?

Janica

6 kommenttia:

 1. saattaa kuulostaa vähän oudolta mutta sulla on ihanan väriset silmät :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ! Mis koulus oos? Ootko brändö:ssä? Ja oltais menty kaverinkaa tonne weekend- festivaaliin mut liput oli liian kalliita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä käyn koulua Tölössä (Tölö specialiserings gymnasiuim).
   Ja voih :( On se totta ett ne oli kyllä aika kalliita.. Mutta niin ne usein ovat :/

   Poista
 3. Kiva blogi! Sait uuden lukijan :)

  anskinbloginen.blogspot.fi

  Käy kurkkaa munkin :)

  VastaaPoista