31.8.2013

Goodbye August


Kolmas kouluviikko on jo ohi vaikka tuntuu siltä kuin se olisi vasta alkanut. Onko kesälomasta oikeesti muka niin pitkä aika jo? Huomenna alkaakin sitten jo Syyskuu..


Eilen oltiin ulkona Trinen, Empun ja joittenkin jätkien kanssa viettämässä perjantai iltaa Kaisaniemen puistossa. Paitsi ennen lähtemistä oltiin kyllä lagailtu Empun luona jo aika kauan tekemättä yhtään mitään järkevää, hahah. Mutta joskus ihan kiva niinkin. Yö olikin sitten vähä säätöä nukkuma paikkojen kanssa, mutta kyllä se sit lopussa kaikki järjestyi hyvin.


Tänään käytiin kapungilla tsekkaas näitä siivous-päivä kirppiksiä! Ja mukaan tarttukin legginsit sekä sadetakki. Tuli kans ostettua samalla parit farkut H&M:stä, ja vihdoinkin löysin kolmet hyvät joita ei oltu hinnoillakaan pilattu. Oonkin tosi tyytyväinen näihin mun tän päivisiin ostoksiin. :-)


Vetäsin tässä äsken ihanan kana-salaatin ja kohta olisikin aika lähteä kaverini luokse leffa iltaan, toivottavasti mulla olisi sitten sieltä vähän parempaa kuvasaldoa kuin mitä nyt tässä postauksessa..

Viettäkää kaikki ihana Lauantai ilta :--)

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti