23.8.2013

Normal school days in Finland

Nyt on sitten nasutukset tältä vuodelta takana. Meidän koulussamme se on vielä sallittua ja kestää möys kolme päivää, yhden sijaan ja hauskaa on ollut :-D.

Me kakkoset saatiin kaikki omat orjamme näitten päivien ajaksi. Omat orjani joutuivat mm. laulamaan kansallislauluamme torilla, halaamaan tuntemattomia, pitämään minun ihanuudestani puheen. He joutuivat käyttämään kaulapantoja , mihin mulla oli hihnat ja ruiskupullosta suihkuttelin vettä kun eivät totelleet :---D Oivoi sitä iloa. Ekana päivänä ykköset pukeutuneet vauvoiksi kun me orjien omistajat oltiin hienoina.


Toisena päivänä nasutuksen uhrit tyytyivät pitämään muodikasta asua johon kuului; roska pussi, hattu ja uimalasit.. Siinä me kakkoset armeja asut päällä juoksutettiin, laulatettiin ja pistettiin punnertamaan ulkona kaatosateessa.. Ihanaa :-D!


Kolmantena päivänä meillä oli isot aamupala kekkerit ja teemana oli ykkösille sexchange. Eli siis pojat pukeutuivat tytöiksi ja niin poispäin. Kun oltiin saatu syötyä heidät "kastettiin" tölöläisiksi oppilaiksi suolalla maustetulla suklaakastikkeella ja twerkaten. 

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti