6.8.2013

Lago Maggiore


Sveitsissä me majailtiin isäni luona Magadinossa, Lago maggiorella. Iso järvi josta osa on Italiassa ja toinen osa Sveitsissä. Tää on aivan ihana paikka missä olen ennenkin käynyt ja sellainen mistä monet ei edes tiedä täällä Suomessa. Mikä on mun mielestä vain plussaa. Mun ystävätkään eivät olleet yhtään varuatuneita siihen, että miten kaunista siellä on. Maisemat oli aivan upeat ja aurinko paistoi joka päivä.

Reissun aikana tuli uitua, käveltyä paljon, syötyä hyvää, mutta joskus vähän kummallistakin ruokaa, juhlittua niin paljon että tuli lennettyä seinästä läpi, Trine onnistui kiskomaan vessapaperirullatelineen seinästä irti, oli myös Sveitsin itsenäisyyspäivä siellä olessamme, jota juhlittiin ammatilais salbandy joukkuueen kanssa, nähtiin ilotulituksia, omalla altaalla loikoilua, tanssimista, tuntemattomien ihmisten seuraamista, taxien etsimistä, naurua, nähtyä Topsun private delfinaario esitys, "once in a lifetime" hetkiä, uusia ihania ihmisiä ja paljon muuta! :-)

Matkan aikana taphtui kyllä vielä yksi tässä postauksessa mainitsematon asia. Mutta mikä ansaitsee ihan oman postauksen.. Instagramista saattaa löytyä vinkkiä että mikäs tää juttu oikein on, mutta siitä sitten myöhemmin!

Janica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti