5.8.2013

MilanEilen pääsin kotiin aivan hurjan ihanalta ja muistorikkaalta reissulta! Tehtyä tuli kaiken laista ja kuviakin tuli otettua sen mukaan. Mutta ettei reissu-postauksesta tulisi kymmenen kilometrin pituinen niin kerron alkajaiseksi Milanosta ihan erikseen.

Kun kaikki oltiin saavuttu Italiaan niin otettiin juna lentokentältä keskustaan ja tavattiin Jacopo. Mun Australiasta tuttu Italialainen vaihtari ystävä. Milanossa ollessani tapasin myös muut ystäväni Renatan ja Claudian. Ja voi että sitä onnen määrää kun pääsi taas näkemään kaikki, olikin jo ehtinyt tulla ikävä.

Käveltyä tuli aivan liikaa hotellia etsiessä aivan järkyttävän kuumassa ilmassa, mutta lopulta onneksi löydettiin paikka missä oli vielä tilaa, mutta ei tosin ihan kaikille.. Meitä oli seitsemän ja vain neljälle oli paikka. Joten minä, Topsu ja Jacopo uhrauduttiin ja ei nukkuttu yhtään koko yönä. Yö oli aivan mahtava! Juhlittiin, jäätiin melkein metroaseman vangiksi, tavattiin uusia ihmisiä, käveltiin, käveltiin ja käveltiin (meitsi korkokengissä..) saatiin yksityisiä historian tunteja, maattiin Duomo kirkon edess,ä sekä maailman kuulu ostos Galleryn lattialla katsellen kun yö vaihtui aamuksi. Niin ihanaa! En tuu ikinä elämässäni unohtamaan tätä yötä. Valitettavasti kamera jäi hotellille, niin siitä en saanut oikein kuvia kuin vain kännykällä, mistä mä monet kerrat marmatin.

Seuraavana päivänä koukattiin loputkin porukasta mukaan ja käytiin samoissa paikoissa. Myös yhden linnan sisäisellä piha ruohikolla tuli loikoiltua, auringosta nauttien. Harmillisesti kohta olikin jo aika hyvästellä Italialiset ystäväni ja lähteä takaisin kohti lentokenttää Lindaa vastaan, mistä lähettiin Taxilla Sveitsiin.

Janica

1 kommentti: