26.8.2013

Mitt lyckade veckoslut


Viikonloppu joka ei ensin vaikuttanut kovinkaan lupaavalta muuttuikin hyvin onnistuneeksi sellaiseksi. Perjantai iltana näin ylä aste bestistäni Metteä ekaa kertaa vaihtoni jälkeen Vapianossa syöden ja rupatellen, minkä jälkeen lähdettiin pienelle yökävelylle. Oli oikeasti tosi kivaa taas nähdä ja vaihdella vuoden kuulumisia! 

Lauantaina pidin lazy-dayta kissojen kanssa löhöten ja torkkuen, oli selvästikkin kasaantunut ihan mukavasti univelkoja viikon aikana. Illemmalla kuitenkin käytiin iskän ja veljen kanssa ulkona syömässä. Minkä jälkeen lähdin viettämään yötä Roopen luokse Espooseen, missä oli pieni muotoiset illanistujaiset ja siinähän se yö sujui hyvinkin mukavissa merkeissä.

Tänään Sunnuntaina näin Lauraa, sekä illalla käytiin Empun kanssa kuvailemassa tossa meidän lähi "rannalla". Kuvia tuli sen verran paljon että julkaisen ne varmaan erikseen ihan omassa postauksessa :-)

Nyt alkaa jo väsy painaa sen verran paljon, että mä lähdenkin tästä unten maille. Hyvää yötä ja tulevaa viikkoa kaikille!

Janica

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ääääää! Mäki :( Miksei voitas lähtee Ibizaan jo huomen ??

   Poista
  2. Jooooooo lähetääääääääääääääää :DDDD <3 !!

   Poista