16.7.2015

A successful roadtrip


Kotiuduin eilen minä, Miranda, Karin ja Ziggy vähän lyhyeltä mutta hyvin onnistuneelta roadtripilta. Matka kesti tosiaan vain kolme päivää, mutta ehdittiin kuiteskin tehdä ja nähdä vaikka mitä! Ja kaikki meni koko reissun aikana aika lailla nappiin. :-)


Lähdettiin aika myöhään liikkeelle maanantai-iltana eikä oltu varattu mistään mitään yöpymis paikkaa, mutta onneksi sellainen sitten löytyi Ruissalo campingista, josta saatin teltta paikka.  Kaikki meistä ei mahtinut telttaan, joten minä ja Karin nukuttiin sitten autossa. Sain kuitenkin ihan hyvin nukuttua vaikka aamulla olo ei ollutkaan eritysen hehkee. Päätettiin virkistykseksi käydä aamu-uinnilla. 

Seuraavaksi suunnattiin Naantaliin jossa käytiin syömässä lounasta. Mulle tuli siellä niin nostalginen fiilis koska meillä oli ennen kesämökki siellä ja jopa asuttiin siellä jonkin aikaan. Naantali on kyllä niin ihana ja kesäinen kaupunki! 

Naantalin jälkeen otettiin suunnaksi leirintäalueelle, joka sijaitsi Reposaaressa. Oikeesti maailman suloisin pikkukylä! Me saatiin siksi yöksi oma pieni mökkikin ja paikka oli ihan meren äärellä jossa oli oikeasti aivan upean näköistä (niinkuin kuvista varmaan näettekin).


Heti herättyämme laitettiin paikat kondikseen ja suunnattiin Yyterin hiekkarannikoille. Oli kyllä niin upea paikka, että rakastuin heti! Ihan kuin olisi ollut ulkomailla.. Hiekka oli vaaleeta ja vesi ihan kirkasta, auronkokin porotti mukavasti niin saatiin vähän väriä pintaan. :-)


Yyterin jälkeen lähdettiin vielä käymään Porissa, jossa on tällä viikolla parhaillaan Pori-jazz käynnissä. :-D Käytiin sielläkin sitten ravintolassa syömässä ja kierreltiin kaupunkia ja kojuja. Illemalla olikin sitten jo aika palata takaisin kotiin. 


Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän meidän pikku reissuumme. Syötiin hyvin, naurettiin paljon ja sääkin oli meidän puolellamme! :-) Ensi vuonna oiskin kiva tehdä joku vähän pitempikin raodtrip reissu.

Janica

12 kommenttia:

 1. oi vitsi kuulostaa tosi hauskalta reissulta! mä haluisin kans lähtee roadtripille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa olikin! Kannattaa lähtee jos vaa tulee siihen mahis :-)

   Poista
 2. Voi että, iitsekkin on pitänyt pitkään lähteä tekemään joku mukava roudtrip kavereiden kesken, mutta toteutusta ei ole vielä tapahtunut. Jos vielä ehtis tämän kesän puolella. Teidän reissu kuulosti eritäin onnistuneelta ja mukavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä, joten ei muuta kun porukkaa kasaa ja menoks! ;-) Parhaitahan on ne matkat joita ei oo hirveesti ees etukäteen suunniteltu :-D

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia ja kauniita maisemia! :) Missä tuo ekan kuvan laiturimaisema on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Se on otettu ruissalo campinging rannasta!

   Poista
 4. Ihania kuvia! Tuollaiset pikkureissut kavereiden kanssa on ihan parhaita, varsinkin jos säät sattuu kohdille:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kuulostaa aivan huikealta reissulta! Käytiin Naantalissa muutaman kaverin kanssa alukesästä, ja samaistun täysin sun sanoihin Naantalista kesäisenä kaupunkina. Raikkaan värisiä taloja, iloisia katuja ja nätit maisemat - mitä muuta kaupungilta edes voi vaatia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo oli kyllä tosi onnistunut pikku reissu :-D Jepp Naantali on kyllä ehdottomasti yks mun lempi kaupunkeja Suomessa!

   Poista
 6. Ihania kuvia ja onnistuneen kuulonen reissu!


  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista