9.7.2015

Ruisrock 2015

Mulla on aivan käsittömättömän upea viikonloppu takanapäin! Oltiin Meerin ja Karinin kanssa Turussa, Ruisrockissa. Vaikkakin mulla oli jo alunperin odotukset hyvin korkealla niin en todellakaan joutunut pettymään. Meno siellä oli mahtava, kaikki esiintyjät veti upeita keikkoja ja koko alue oli saatu tosi kivan näköiseksi, kaikilla pienillä yksityiskohdilla. 

Oltiin siellä tosiaan "vaan" kaksi päivää (perjantaina ja lauantaina), mutta oltiin kyllä kuitenkin niin kuolleita kotiin päästyämme. Meillä lähti nimittäin sunnuntai aamuna bussi takaisin helsinkiin 5.00, eli sinä yönä ei nukuttu sitten ollenkaan.. Sen tais kyllä kaikki huomata meidän juttujen tasosta. :'-D


Olin kans yrittänyt panostaa molempien päivien asuun ja niin oli moni muukin mistä tuli ihan fiilis kuin olisi Coachellassa!


Perjantain asu:
Toppi, panta ja sortsit: Bikbok | Kengät: H&M | Flashtattoos: Cybershop | Laukku: Mango

Lauantain asu:
Jumpsuit, aurinkolasit ja kengät: H&M | Laukku: Mango | Flashtattoos: Cybershop


Kaikki esiintyjät olivat ihan sairaan hyviä ja nähtiin mm. Marina and the Diamonds, Anssi Kela, Haloo Helsinki, Ellie Goulding, Galantis, Pharrel Williams, Axwell & Ingrosso, Studio killers ja Ecosmith. Oonkin nyt jälkeenpäin popittanut noitten kaikkien musiikkia ihan urakalla! :-D


Kaiken kaikkiaan oli kyllä ihan parasta. Tutustuttiin uusiin ihmisiin ja törmättiin tuttuihin, tanssittiin kuin viimeistä päivä ja vaan fiilisteltiin. Oon kyllä ihan ehdottomasti menossa ensikin vuonna!

Oliko ketään teistä Ruisrockissa?

Janica

4 kommenttia:

 1. Ärsyttävää kun tuollaiset minunlaiset propellipäiset kesäidiootit tulee häiritsemään teidän tyttöjen festareita! :(
  Kivoja kuvia, kiva meno, kiva sinä! Olisimpa itsekin jaksanut heilua kameran kanssa enemmän. Otin tyyliin kuvat vain yhdestä bändistä ja mun likaisista varpaista haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei äläs nyt, musta oli mukavaa tavata sut :-) Kiitos! Hahah, no onhan se ihan kiva kans sit muistella likaisia varpaitaan :---D Nääkin nyt tällaisia puhelimella räpsittyjä.. Ja sä oot varmaa ollu nii keskittynyt pitämää hauskaa ett kuvat unohtuivat, mikä ei oo huono juttu ollenkaan! :-)

   Poista
 2. oon lukenu paljon näitä ruisrock-postauksia, mut tää on kyl yks kivoimmista! kuulostaa et siel oli tosi hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla! Hauskaa kyllä olikin :-)

   Poista