13.7.2015

New purchases

Noniin vihdoinkin mulla on aikaa raapustaa teille vähän tänne blogiin. Olen elännyt aika kiireistä elämää ja nauttin täysilla lomasta, jolloin blogi on valitettavasti jäänyt vähän taka alalle.. Mutta pieni loma tästäkin teki hyvää ja nyt mulla on entistäkin enemmän motivaatiota kirjoitella teille. :-)

Tajusin etten ole pitkään aikaan esitellyt teille mitään mun viimeaikaisia ostoksia. Syy siihen on varmaan se etten hirvesäti ole mitään ostanut koska yritän tässä parhaillaan säästää rahaa "tulevaisuutta varten".. (Lisää tästä myöhemmin)


Flashtatskat - Cybershop


Sorstipuvut - H&M


Barbie croptop -H&M 


Oranssi huulipuna (kuva vääristää väriä) - Kicks


Mekko - H&M

(Kuvissa ei nyt näy, mutta olen kans ostanut paljon alusvaatteita ja koruja. Korut ovat tällä hetkellä muualla ja en teille nyt viitti mun pikkareita ja rintsikoita alkaa kuvailee... :--D.)

Tänä iltana mä lähenkin pienelle roadtripille kavereitten kanssa, joten palailen sit taas muutaman päivän kuluttua ja toivon mukaan isolla kuvasaldolla!

Mitäs tykkäätte ostoksista?

Janica

6 kommenttia:

 1. Ostospostaukset on niin parhaita! <3 Tosi kivoja nää kaikki, erityisesti tekis mieli syöksyä ostamaan tuo Barbie - croppi! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä onkin! Kiitos :-) Hahah joo mulla on se tälläkin hetkellä päälläni :-D

   Poista
 2. ihania ostoksia! :) varsinkin toi vikan kuvan mekko ♥

  VastaaPoista