2.7.2015

June through my phone

Nyt ois taas vuoro tehdä pieni katsastus kuluuneeseen kuukauteen. En taaskaan voi mitenkään ymmärtää, että kuinka nopeasti aika menee!? Äskenhän oli vasta Uusvuos ja nyt on jo mennyt puolet tästä vuodesta? No mutta, turha sitä on murehtia kuiteskaan, nyt niihin kuviin!


1. Pieni lepotuokio Konstan kanssa.  2. Kuvasta näkyy hyvin miten "rankkaa" mun kesätyö oli.. (joka loppu tänään) 3. Arjen pieniä iloja. :-) 4. Selfie jonka otin kun olin Topsulla yötä.


5-8. Tästä mun oli alunperin tarkoitus tehdä ihan oma postaus, mutta kameran muistikortti ei suostunut toimimaan.. Me abit lähdettiin yhdeksi yöksi Bromarviin, joka on siis paikka ihan keskellä metsää, missä me kaikki oltiin leirikoulussa ykkösellä, oltiin vuokrattu jopa sama talo. Missä me sitten juhlittiin ja pidettiin hauskaa viimesitä kertaa. 


9. Meikäläinen. 10 & 11. Suomenlinnasta. 12. Yks tosi hauska yö, jolloin kaikki meidän tyttöporukastamme pääs ulos! ♥ (kuva ei tosiaan ole mun puhelimella otettu, mutta päätin nyt silti laittaa sen tähän koska sinne mä sen olin tallentanu.)

13. Miltä mun hiukset näytti letityksen jälkeen. :-D 14. Annin kanssa baanalla. 15. Kuva Laurasta, Alppiruusupuistosta. 16. Otettiin pieni varaslähtö juhannukseen Ogen, Annin ja Lauran kanssa kun lähdettiin ulos pikkulauantaina.

17. Selfie juhhannusaatolta 18. Meidän koko jussi porukkamme. ♥ 19. Tää kuva on otettu joskus ihan keskiyön aikoihin. 20. Pieni halihetki. :-D


21. Musta ja Mirandasta mielestäni hyvin onnistunut kuva. ♥ Mut voi lisätä Snapchatissä: Jippiina!  22. Ootteko koskaan nähnyt hienompaa rappio kuvaa? :-D

23. Promoamassa Hernesaaren rantaa. 24-26. Itse avajaiset! Ihan mielettömän upea paikka, täydellinen varsinkin jos on hyvä sää. Jos ette ole vielä kuullu niin kyseessä on siis vasta avattu tapahtuma-alue, missä on mm. erillaisia ravintoloita ja on suunnattu ihan kaikenikäisille. Suosittelen teitä kaikkia kyllä ehdottomasti käymään! Paikan päälle pääsee helposti esim. Hernesaaren omalla ilmaisella bussilla. 

27 & 28. Pride!  Eiks meillä ollutkin aika söpöt kasvomaalaukset? 29 & 30. Nikon luona oli illanistujaiset Kalasatamassa, ihan tosi onnistunut ilta & yö. :-)


31. Ihana auringonlasku Kalasatamassa. 32. Uusi barbie-paita ensimmäistä kertaa päällä. Ostospostausta tullossa piakkoin! 33. Chillailtiin Roxyn kanssa kaisaniemenpuistossa. 34. Splizzeriassa herkuttelemassa. 

Janica

2 kommenttia:

 1. aivan ihana blogi. sait lukijan, ja onnea muuten 100 lukijasta! =)

  http://sartsunblogi.blogspot.fi/ käy tsiikaa myös mun blogi jos jaksat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huimasta Saara :-) Tietysti käyn tsekkaamassa sunki blogin, sit heti kun ehdin!

   Poista