3.7.2015

The start of my summer vacation


Mulla oli eilen viimeinen työpäivä, eli pääsin vihdoinkin lomille. Tosin oli se vähän haikeetakin, kun oli ehtinyt kiintyä jo vähän niihin lapsiin, ja olihan se aika sydäntäsärkeväää kun nuorin heistä alkoi itkemään.. :-( Mutta eiköhän me vielä tavata!


Eilen loman alun kunniaksi lähdettiin äitin kanssa Aurinkolahteen palloilemaan, vaikka oli jo ilta niin mittari näytti siltikin yli 20 astetta! 


Tää olikin vähän sellainen pikaisempi postaus, koska parin tunnin päästä ois lähdettävä kohti Turkua ja Ruisrockia. Mikä on ihan täydellinen tapa aloittaa lomailu ja oon niin innoissani! Onko ketään teistä menossa Ruisrockiin?


Janica

Ps. Huomasin äsken että, teitä on nyt bloggerin kautta 100 lukijaa Ihan huimasti kiitoksia teille kaikille lukijoille, tosi ihanaa huomata, että näinkin moni jaksaa mun puuhiani seurailla. Sen kunniaksi ajattelin, että voisin toteuttaa jonkun toivepostauksen, eli nyt niitä ideoita kommenttiboksiin. :-D

10 kommenttia:

 1. "Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan bloggaajalta bloggaajalle"

  Mulla on sulle haaste blogissani :)

  http://lottanellas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja ja valoisia kuvia! Pitää varmaan jäädä seuraamaan tätä blogia ;)

  VastaaPoista
 3. Voisitko tehdä "päivä sun kanssas postauksen" :)?

  VastaaPoista
 4. Teidät on haastettu :)
  http://nasupossu.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia!:) Kuukauden suosikit, my day - kuvina, 25 faktaa minusta.. Tuossa nyt muutama ehotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiitti kans kaikista ehdotuksista :-)

   Poista