21.7.2015

An update on my life

Nyt ihan lähitulevaisuudessa on tulossa paljon muutoksia ja mulla tulee aika lailla koko elämä mullistumaan ja muuttumaan. Jospa nyt vaikka aloitetaan sillä, että mä olen Elokuussa muuttamassa Turkuun!! Sain sieltä nimittäin opiskelupaikan. Ei ole vielä edes ihan sata varmaa, että missä mä tulen opiskelemaan. Sain ykkösvaihtoehdoltani varapaikan (Yhteiskuntatieteistä Åbå akademissa) ja ihan varman paikan Restonomian koulutuksesta (Yrkeshöhskola Novia), johon on isompi todennäköisyys, että meen. Jopa tapauksessa oon ihan super onnellinen siitä, että sain jonkun paikan eikä tarvitse alkaa miettimään mitään välivuotta koska mulla ei ollut hajuakaan mitä olisin tehnyt...:-D 


Mähän tosiaan asun parhaillani vielä Helsingissä porukoitten luona, mutta tietenkin tämän opiskelupaikan myötä joudun muuttamaan. Kesti kauan löytää asunto ja käytiin vaikka kuinka monessa näytössä. Tänään saatiin vihdoin kuulla hyvät uutiset ja saatiin just sellanen paikka mitä oltiin toivottukkin. En tosiaan ole muuttamassa yksin minnekkään vaan yhden mun parhaimpien ystävien Mirandan kanssa ja meistä tulee kämppiksiä! 

Turku on mulle tosiaan joksenkin tuttu paikka ja tunnen sieltä ihan mukavasti ihmisiä, joten se ei onneksi ole mulle ihan vieras kaupunki. Mutta olisi kuitenkin kiva kuulla teiltä vinkkejä, mielipiteitä ja suosituksia! Asuuko ketään teistä mun lukijoista  Turussa? Mitkä ovat parhaat ravintolat, baarit, shoppailupaikat, kahvilat, kuntosalit ym? Tai mitään muita yleisiä vinkkejä sinne muutosta? Siis mä en oikeasti tajua tätä! Mä muutan kohta pois kotoa toiseen kaupunkiin ja aloitan ihan uudessa koulussa. Olen samaan aikaan tosi innoissani, mutta myös vähän peloissani siitä, että miten mä tulen pärjäämään. Se jää nähtäväksi!

Onko ketään teistä saanut opiskelupaikkaa tai aloittamassa esim lukiota? Onko teillä edessänne samanlainen muutos elämässänne? Vai onko joku teistä lähtemässä vaihtoon tai ulkomaille viettämään väliuottaan? Kertokaa mulle kommenttiboksissa teidän fiiliksistänne niin voidaan yhdessä jännittää kaikkea tulevaa! 


Janica

8 kommenttia:

 1. Grattis!!! Ska också börja studera i åbo ^^ Ses nästa månad! :D

  H. André

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack och grattis till dj också!! Vi ses i Åbo sen ;-)

   Poista
 2. Onnee uudesta asunnostosta ja koulupaikasta!! :DD Äläkä huoli, eiköhän kaikki mene hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Voi onnea tosi paljon opiskelupaikasta ja asunnosta!! :) siitä se sit lähtee!

  VastaaPoista
 4. Turku on aivan ihana kaupunki ja tuut varmasti viihtymään! Paljon onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Turku on kyllä tosi kiva kaupunki :-) Kiitos!

   Poista